Landskappleiken i Eidfjord har stort fokus på lokale leverandørar, og stort sett all mat og drikke er henta i nærområdet til kappleiken, vi gler oss til å servere deg god og lokalprodusert mat!
OPNINGSTIDER FOR SERVERING
Middagservering i matteltet 13.00 - 20.00 alle dagar unnateke onsdag.
ONSDAG
Matteltet: 12.00 - 02.00 (middag 15.00-20.00)
Grillen: 15.00 - 02.00
TORSDAG
Matteltet: 09.00 - 02.00
Grillen: 12.00 - 02.00
Kiosk/bar samfunnshuset: 09.00 - 02.00
Kiosk i kyrkja: ope når det er tevling der.
FREDAG
Matteltet: 09.00 - 02.00
Grillen: 12.00 - 02.00
Kiosk/bar samfunnshuset: 09.00 - 02.00
Kiosk i kyrkja: ope når det er tevling der.
LAURDAG
Matteltet: 09.00 - 02.00
Grillen: 12.00 - 02.00
Kiosk/bar samfunnshuset: 09.00 - 02.00
Kiosk i kyrkja: 09:30 - 13:30
SUNDAG
Matteltet: 09.00 - 18.00
Grillen: 10.00 - 15.00
MENY I MATTELTET
- Fjellaure med potet, agurksalat og ein frisk rjomesaus.
- Kjøtkaker med kjøt frå Larsastova, potet, ovnsbakte grønsaker og ertestuing.
- Urfegryta med kjøt frå Eidfjord Urfe, potet og ovnsbakte grønsaker.
- Betasupa, kokt på svineknoke frå Vossakjøt og middagskurv.
- Hakkasteik frå Kinsarvik med potet, kålrot og raudbete.
- «Hakk i poto». Bakt potet med hakkasteik, rjome og raudbete, toppa med vårlauk.
- Bakt potet med rjome, bacon, mais, ost, toppa med vårlauk.
- Bakt potet vegetar, med rjome, mais, ost, toppa med vårlauk.
MENY PÅ GRILLEN
- Hamburger frå Larsastova, med coleslaw eller salat.
- Grillpylsa frå Larsastova, i brød eller lompe.
- Bakt potet med tilbehør.