Landskappleiken i Eidfjord har stort fokus på lokale leverandørar, og stort sett all mat og drikke er henta i nærområdet til kappleiken, vi gler oss til å servere deg god og lokalprodusert mat! 

OPNINGSTIDER FOR SERVERING
Middagservering i matteltet 13.00 - 20.00 alle dagar unnateke onsdag.

ONSDAG
Matteltet: 12.00 - 02.00 (middag 15.00-20.00)
Grillen: 15.00 - 02.00

TORSDAG
Matteltet: 09.00 - 02.00
Grillen: 12.00 - 02.00
Kiosk/bar samfunnshuset: 09.00 - 02.00
Kiosk i kyrkja: ope når det er tevling der.

FREDAG
Matteltet: 09.00 - 02.00
Grillen: 12.00 - 02.00
Kiosk/bar samfunnshuset: 09.00 - 02.00
Kiosk i kyrkja: ope når det er tevling der.

LAURDAG
Matteltet: 09.00 - 02.00
Grillen: 12.00 - 02.00
Kiosk/bar samfunnshuset: 09.00 - 02.00
Kiosk i kyrkja: 09:30 - 13:30

SUNDAG
Matteltet: 09.00 - 18.00
Grillen: 10.00 - 15.00
 

MENY I MATTELTET

  • Fjellaure med potet, agurksalat og ein frisk rjomesaus.
  • Kjøtkaker med kjøt frå Larsastova, potet, ovnsbakte grønsaker og ertestuing.
  • Urfegryta med kjøt frå Eidfjord Urfe, potet og ovnsbakte grønsaker.
  • Betasupa, kokt på svineknoke frå Vossakjøt og middagskurv.
  • Hakkasteik frå Kinsarvik med potet, kålrot og raudbete.
  • «Hakk i poto». Bakt potet med hakkasteik, rjome og raudbete, toppa med vårlauk.
  • Bakt potet med rjome, bacon, mais, ost, toppa med vårlauk.
  • Bakt potet vegetar, med rjome, mais, ost, toppa med vårlauk.


MENY PÅ GRILLEN 

  • Hamburger frå Larsastova, med coleslaw eller salat.
  • Grillpylsa frå Larsastova, i brød eller lompe.
  • Bakt potet med tilbehør.